get_queried_object(); // get the thumbnail id using the queried category term_id $thumbnail_id = get_term_meta( $cat->term_id, 'thumbnail_id', true ); // get the image URL $image = wp_get_attachment_url( $thumbnail_id ); // print the IMG HTML echo "
"; } ?>

Lees hier meer over een industrieel nachtkastje voor op je slaapkamer

Een industrieel nachtkastje is enorm populair. Het is op dit moment het meest gezochte nachtkastje in Nederland. Dit komt omdat een industriële inrichting van het huis veel mensen aanspreekt. Naast industriële nachtkastjes, kopen mensen ook veel industriële meubels zoals tafels, kasten, wandrekken, krukken, enz. Ook in de slaapkamer willen mensen de industriële stijl graag doorvoeren. Een nachtkastje wordt vaak industrieel genoemd, als er gewerkt wordt met metaal meestal gecombineerd met hout. Een industrieel nachtkastje heeft dus een houten basis, afgewerkt met staal, metaal of ijzer. Dit zijn grove en robuuste, harde materialen. Ook niet snel kapot te krijgen trouwens, dus je nachtkastje staat stevig op zijn poten als je kiest voor een variant in de industriële sfeer. De naam dankt een industrieel nachtkastje eigenlijk aan de industrie. Beeld je eens in, een oude fabriek met veel metaal, staal of ijzer. Grove en sterke materialen. Vaak zie je bij een industrieel nachtkastje dat de poten van metaal zijn, soms zwart metaal, en de lade of het kastje met deurtje van hout. Een industrieel nachtkastje is een stoere keuze voor je slaapkamer! De natuurlijke look van het hout, combineert erg goed met stoer metaal.

Industrieel nachtkastje

Industrieel nachtkastje met een lade

Een industrieel nachtkastje met lade is super handig voor het opbergen van kleine spulletjes op je slaapkamer. Vaak heeft een industrieel nachtkastje 1 of 2 lades. Meestal zijn meer lades in een nachtkastje ook niet nodig, Weet jij al of je op zoek bent naar een industrieel nachtkastje met 1 of 2 lades? Meestal hebben ze wel ongeveer dezelfde hoogte, maar zorgt de 2de lade ervoor dat hij onder verder doorloopt richting de poten of de vloer. Een nachtkastje met 2 lades is vaak ook wat duurder dan een nachtkastje met 1 lade, omdat daar minder materiaal voor nodig is. Een lade in je industriële nachtkastje is super handig voor het opbergen van kleine spulletjes zoals een boek, de oplader van je telefoon, wat zakdoeken, enz. Zo kun je je nachtkastje gebruiken als opbergruimte. Want waar zou je deze spulletjes anders laten? Als je geen industrieel nachtkastje met lade, of een ander nachtkastje met een vakje of lade naast je bed zou zetten, dan zou je deze spulletjes er niet neer kunnen leggen, of op de grond moeten neerleggen.

Industrieel nachtkastjes met stalen frame en massief robuust hout. Lade en een ronde handvat

Industrieel nachtkastje met deurtje

Of wil je liever een industrieel nachtkastje met een deurtje? Dit is ook een goede optie! Achter het deurtje heb je dan vaak 1 of 2 plankjes om kleine spulletjes in op te bergen. Het deurtje gaat vaak open en dicht met een handvat. Het kan zijn dat je in een industrieel nachtkastje met deurtje wat hogere spulletjes kan opbergen dan in een industrieel nachtkastje met lades. De keuze voor het soort industriële nachtkastje is aan jou!

Een industrieel nachtkastje gebruiken als bijzettafel

Een industrieel nachtkastje kan ongeveer dezelfde hoogte hebben als een bijzettafeltje. Dit is een kleiner tafeltje, wat je makkelijk kan verplaatsen. Hij kan gezet worden waar hij nodig is. Bijvoorbeeld naast de bank, tegen een muurtje, of bij je salontafel in de buurt als je thuis extra visite hebt. Omdat hij meestal tussen de 40 en 55 cm hoog is, is een nachtkastje ook goed geschikt voor dit soort doeleinden. Nachtkastjes zijn niet heel breed of diep, waardoor je snel een plekje hebt gevonden waar het nachtkastje kan staan. Vanwege de robuuste bouw, vaak met wat dikkere metalen, is hij ook best stevig en blijft hij goed staan. Zo kun je ook nog eens variëren in je inrichting en kastjes en tafeltjes verplaatsen of verwisselen. Helemaal handig als je in meerdere ruimtes in je huis kiest voor een industriële inrichting. Dit is echt de trend van de laatste jaren op woongebied!

Een nachtkastje industrieel kan verschillende tinten hebben

Omdat een nachtkastje industrieel enorm populair is, hebben wij meerdere opties te koop. Want binnen een industriële inrichting van je slaapkamer, heb je ook verschillende smaken. Zo hebben wij een ‘blank’ industrieel nachtkastje. Deze kenmerkt zich door licht hout, met verschillende kleurschakeringen. Een super mooi en nieuw soort industrieel nachtkastje! Ook op een stoer metalen frame.

Als je liever een stoerder nachtkastje wil, dan hebben we een versie die donkerder is. Dat komt door de verdere behandeling van het hout. Het soort hout en het frame is hetzelfde, alleen de kleur is anders. Bij beide nachtkastjes zie je de mooie kleurschakeringen van het massieve hout. Want onze nachtkastjes industrieel worden gemaakt van massief hout! Geen MDF, maar echt het natuurlijke materiaal.

Denk je dat een zwevend nachtkastje beter bij jouw slaapkamer past? Bekijk dan onze zwevende nachtkastjes! Of ga je voor de bijzonder mooie rotan nachtkastjes?