get_queried_object(); // get the thumbnail id using the queried category term_id $thumbnail_id = get_term_meta( $cat->term_id, 'thumbnail_id', true ); // get the image URL $image = wp_get_attachment_url( $thumbnail_id ); // print the IMG HTML echo "
"; } ?>

Past een nachtkastje hout goed in jouw slaapkamer?

We zullen je hier meer vertellen over een houten nachtkastje. Want als je op zoek bent naar een nachtkastje (of twee), dan wil je natuurlijk eerst weten welke mogelijkheden er zijn. Er zijn veel verschillende stijlen nachtkastjes. Het hangt er maar net van af welke inrichting jouw slaapkamer heeft. Want een nachtkastje stem je natuurlijk graag af op de rest van je interieur! Zo krijg je een mooi ingerichte slaapkamer waar je trots op zult zijn! Er zijn veel verschillende stijlen nachtkastjes. Het hangt er maar net van af welke inrichting jouw slaapkamer heeft. Want een nachtkastje stem je natuurlijk graag af op de rest van je interieur! Zo krijg je een mooi ingerichte slaapkamer waar je trots op zult zijn!

Nachtkastje hout

Een houten nachtkastje heeft een mooie natuurlijke uitstraling

Houd jij van een mooi op elkaar afgestemd interieur van je slaapkamer? En houd je ook van hout? Dan kan een nachtkastje van hout een goede optie zijn om te kopen. Het is makkelijk om online de opties te bekijken. Zo bestel je snel en zorgen wij voor een snelle levering.

Massief houten nachtkastje met lade legplanl

Een houten nachtkastje is ook erg veelzijdig! Hij past namelijk in meerdere interieur stijlen. Zo kan een nachtkastje van hout mooi staan in een landelijke slaapkamer, of juist bij een industriële inrichting. Of bij een botanische inrichting van je slaapkamer, want het hout geeft er een extra natuurlijk tintje aan. Hout combineert ook goed met bv. groene kleuren van een botanische slaapkamer. Een nachtkastje van hout heeft een rustige uitstraling, vaak ook met de nerven van het hout nog zichtbaar.

Er zijn verschillende soorten houten nachtkastjes

Met verschillende soorten houten nachtkastjes, bedoelen we de deurtjes, lades, plankjes, enz. Een nachtkastje moet naast er leuk uit zien, ook wel functioneel zijn. Want je wilt er wat spulletjes op of in kwijt kunnen. De verschillen tussen houten nachtkastjes zitten hem dus hierin.

Wil je een nachtkastje hout met een deurtje? Of met een lade? Of wil je juist een open nachtkastje met een plankje? Dit zijn variaties in houten nachtkastjes. Het is maar net wat je praktisch vindt. Wil je wat spulletjes uit het zicht opbergen, of vind je een plankje onderin juist leuk om iets decoratiefs op te zetten? Het is handig als je hier eerst een keuze in maakt. Dan kun je daarna de nachtkastjes van hout online bekijken. Zo kun je gerichter naar je nachtkastje zoeken!

Nachtkastje met een slot

Het kan ook zijn dat je graag een nachtkastje van hout wilt met een lade, die op slot kan. Deze variant van een houten nachtkastje hebben wij staan bij de industriële nachtkastjes. Dit komt omdat dit nachtkastje ook een metalen frame heeft.

Wat is de kleur van een nachtkastje van hout?

Een nachtkastje van hout kun je zijn natuurlijke kleur laten behouden. Maar ook kun je bij ons online een houten nachtkastje kopen met een andere tint. Deze nachtkastjes zijn dan bewerkt met beits of verf. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een licht houten nachtkastje. Deze heeft nog de lichte natuurlijke hout kleuren. Daarnaast heeft hij een wat gemêleerde look. Kan bijvoorbeeld leuk staan in een landelijk of botanisch interieur. Of je houd meer van een stoerder nachtkastje. Deze is dan bewerkt met beits, en wordt daardoor wat donkerder. Ook deze heeft een wat gemêleerde look omdat het hout van nature verschillende kleuren bevat.

Hoe kan ik online een nachtkastje hout bestellen?

Onze webshop bevat veel foto’s en productinformatie. Wij vinden het heel belangrijk om je goed te informeren over het nachtkastje dat jij koopt. Als tip geven we daarom altijd mee dat het belangrijk is om goed de info te lezen en de foto’s te bekijken. De foto’s geven je een goed beeld van het houten nachtkastje! Zo kun je bekijken of dit het nachtkastje voor jouw slaapkamer is. Ook de afmetingen vermelden we er altijd bij. Meet het dan eerst nog even na in jouw slaapkamer, dan kun je beter visualiseren hoe het nachtkastje eruit zal zien. Ons bestelproces is overzichtelijk, ook de eventuele verzendkosten worden vermeld.

Wij leveren de houten nachtkastjes snel uit eigen voorraad!

We snappen dat jij je nieuwe nachtkastje(s) snel wilt ontvangen! Daarom streven wij naar een vlotte productie en verzending. Als een nachtkastje van hout tijdelijk niet op voorraad is, dan staat dit erbij vermeld. Als het een voorraad artikel is, dan streven wij naar een verzending in 3 werkdagen. Lekker snel dus! Dit kan een groot verschil zijn met andere webshops of winkels waar je misschien weken of zelfs maanden kunt wachten op jouw nachtkastje. We snappen dat je blij bent als je een leuk nachtkastje hebt gevonden, dus een snelle levering is gewenst! Omdat wij het ontwerp en de productie zelf in handen hebben, kunnen wij snel schakelen.