Zwart nachtkastje voor in de slaapkamer

Een zwart nachtkastje is een moderne keuze voor een nachtkastje. Je kunt kiezen voor een nachtkastje met een metalen onderstel, dit noem je ook wel een industrieel nachtkastje. Ook kun je kiezen voor een nachtkastje van zwart hout en eventueel een zwart onderstel. Het type nachtkastje dat we op deze pagina bespreken, zijn de nachtkastjes die helemaal zwart zijn. Los van of deze een houten of juist metalen onderstel heeft. Een zwart nachtkastje past in een industriƫle en stoere inrichting van de slaapkamer. Het metaal zorgt voor een stoere look, en geeft tevens een sjieke uitstraling aan het zwarte nachtkastje. Wil je liever een zwart nachtkastje gecombineerd met metaal? Bekijk dan de industriƫle nachtkastjes!

Een nachtkastje van zwart hout in een strak en moderne inrichting

Een zwart nachtkastje wordt steeds populairder. Het heeft een hele donkere uitstraling, wat mensen mooi vinden. Vaak zie je ook door het zwart goed de mooie houten lijnen van het houten materiaal waar mee gewerkt wordt. Een zwart houten nachtkastje oogt rustig, het is geen bont schouwspel van kleuren of tegenstellingen. Deze zwarte nachtkastjes passen goed in een strak en modern interieur. Het leidt weinig af en zorgt voor een rustige mood in de slaapkamer waar hij staat. Ook zorgt de zwarte kleur wel voor een sjieke uitstraling van dit meubel. Je komt ook wel interieurs tegen waarbij er gekozen is voor het veelvuldig gebruiken van zwart en wit, in de vloeren, muren, meubels en accessoires. Ook bij deze inrichting zou een zwart houten nachtkastje goed staan.

Een hangend nachtkastje van zwart hout

Een nachtkastje van zwart hout, hangend, past ook goed in een moderne en strakke inrichting. Vanwege het rustige en niet opvallende karakter van een zwart nachtkastje, maar ook vanwege het strakke en vaak minimalistische design van een zwart hangend nachtkastje. Deze combinatie zorgt voor rust en strakke lijnen, en niet teveel opvallende kleuren.

Een zwart nachtkastje past ook in een Botanische stijl

Een echte trend van de laatste jaren, is de Botanische stijl. Een inrichting die zich kenmerkt door de kleur groen, zwart, natuurtinten, en eventueel aangevuld met bonte kleuren. Je kunt een botanische inrichting zo bont maken als je zelf wilt. Je kunt het houden bij de hiervoor genoemde kleuren, maar voor wat vrolijkheid en extra kleuraccenten aanvullen met bv. oranje, geel, of rood. Zwarte meubels en accessoires passen heel goed bij de basiskleuren van de botanische stijl. Het staat mooi bij het groen, maar ook bij natuurtinten als bruin en grijs. Je ziet dat ook zwarte salontafels, zwarte tv dressoirs en zwarte kasten steeds populairder worden. Het geeft rust en een karakteristieke basis aan je interieur. Heb je ook in je slaapkamer een botanische inrichting, zoals mooi behang met groene bladeren, of houd je van planten? Een zwart nachtkastje past hier mooi bij! Wij selecteren de leukste zwart houten nachtkastjes voor je om de look van je slaapkamer helemaal af te maken!